top of page
Flow_knee treatment 1.jpg

Afspraak maken

Bent u na het lezen van mijn website nieuwsgierig geworden naar de verschillende behandelmethodes of heeft u het gevoel dat een holistische behandelwijze u verder kan helpen? 

Wilt u inzicht krijgen in uw klachten of de 'bekende zwakke plek'? Wilt u vanuit ontspanning behandeld worden en samen de bron van de klachten onderzoeken? ​Of wilt u kennismaken met cranio sacraal therapie of holistische fysiotherapie?

 

U kunt hier bij de knop 'afpraak maken' direct een afspraak inplannen in mijn online agenda. En ontdek wat de behandelingen voor u kunnen betekenen.

Locatie

Locaties

Locatie Haarlem

Locatie Brummen

De praktijk is bevind zich in Haarlem Noord op de hoek van de Rijksstraatweg en Jan Gijzenkade. De praktijk bestaat al meer dan 40 jaar en is al een begrip in de wijk. Praktijk Flow Therapies bevindt zich binnen praktijk Rijksstraatweg waar meerdere paramedici zijn of haar eigen praktijk hebben.
 
De ingang zit  aan de kant van Jan Gijzenkade nummer 254. 
Gratis parkeren kunt u voor de deur op de Jan Gijzenkade of tegenover de grote Deka aan de overkant.  
De praktijk is bevind zich in tussen Brummen en Zutphen in het holistische centrum "Ohana". 
In dit bijzondere therapie,- en retraite centrum werkt Praktijk Flow Therapies samen met verschillende  (paramedische) therapeuten. Het centrum is goed bereikbaar met de auto en parkeren kan voor het centrum of naast het centrum. 
Daarnaast kunt u hier ook een persoonlijke retraite of overnachting boeken. 

 
bottom of page