top of page

Samen met andere soundhealing therapeuten en yoga docenten organiseer ik verschillende evenementen voor ontspanning, verdieping en herstel. Evenementen waarbij je echt los kan laten, genieten van de live muziek en contact maken met jezelf.
De evenementen staan los van de therapie en praktijk maar dragen zeker dragen aan herstel vooral bij stress gerelateerde klachten. Zo kunnen de evenementen een aanvulling geven aan de therapie. 

Wil je meer lezen over de gezondheids voordelen van cacao en wat een cacao ceremonie is. Lees dan hier de blog over cacao.

Evenementen

Aankomende evenementen

 • Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch: earth day editie
  23 apr. 13:00 – 15:00
  Soest, Birkstraat 150, 3768 HP Soest, Nederland
  "Remember where you are from". Een bijzondere reis terug naar de bron met natuurgeluiden, klanken, instrumenten, cacao en een mooi moment in de natuur.
  Delen
 • Yoga Special: Winterlicht met LIVE soundhealing
  18 dec. 2022 19:30 – 21:00
  Haarlem, Houtplein 22, 2012 DH Haarlem, Nederland
  Met diep ontspannende en herstellende Restorative yogahoudingen begeleidt door de helende kracht van live klanken, soundhealing, van verschillende helende instrumenten. Kosten €25,- inclusief thee en lekkers.
  Delen
 • Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch: Wintereditie.
  11 dec. 2022 17:00 – 18:30
  Camping 't Monnickenbosch, Soest, Nederland
  Eindelijk is het zo ver een wintereditie cacaoceremonie met soundhealing & healing touch. De cacao ceremonie wordt begeleid door verschillende, bijzondere instrumenten met helende klanken gespeeld door Yoka en Alice. Samen met de cacao en healing touch, kom je terug in contact met je warme hart.
  Delen
 • Yoga special: reis door de chakra's met live klankbeleving
  21 okt. 2022 19:30 – 21:00 CEST
  Haarlem, Houtplein 22, 2012 DH Haarlem, Nederland
  Geniet van de 1.5 uur durende slow hatha yoga les met soundhealing. De les bestaat uit rustige yogahoudingen met aandacht op de 7 chakra's (energiecentra). Met de houdingen stimuleer je de centra zodat deze weer in balans kunnen komen. De werking wordt versterkt door live klankschalen en handpan.
  Delen
 • Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch
  09 okt. 2022 14:00 – 15:30
  Soest, Soest, Nederland
  Een fijne cacao ceremonie om het hart te openen. Met daaropvolgend een ontspannende soundhealing met verschillende instrumenten waaronder klankschalen en handpan.
  Delen
Evenementen
De therapeut
bottom of page