top of page

zo 23 apr

|

Locatie wordt later bepaald

Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch: earth day editie

"Remember where you are from". Een bijzondere reis terug naar de bron met natuurgeluiden, klanken, instrumenten, cacao en een mooi moment in de natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch: earth day editie
Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch: earth day editie

Tijd en locatie

23 apr 2023, 13:00 – 15:00

Locatie wordt later bepaald

Over het evenement

'Remember where you are from'

De momenten dat mensen zich het beste voelen is vaak in de natuur. Het hele zenuwstelsel komt tot rust als mensen planten, bomen en natuur zien. Het lichaam weet precies waar we vandaan komen, maar ons hoofd is soms te druk met.. zich druk maken.

Deze editie van onze cacao ceremonie met soundhealing & healing touch is geïnspireerd op de Earth Day die een dag eerder, 22 april, is.

Wij één zijn met de natuur. En om dit weer echt voelen en herinneren is een bijzondere en voedende ervaring. Vanuit waar bewustzijn en deze liefde komt een natuurlijke gevoel om bewust en liefdevol met onze moeder aarde om te gaan en haar liefde en aandacht te geven.

In deze editie brengen we je terug in de natuur.. Met natuur geïnspireerde klanken en instrumenten, terug naar de bron. In combinatie met de pure cacao zonder bewerkingen. Afsluitend geven we iedereen een moment met en in de natuur, het liefst op blote voeten. Na de ceremonie sta je open, kan je dieper voelen en geven we je een moment in en met de natuur, bij voorkeur op blote voeten.  

Het wordt een hele bijzondere editie!

Wij kijken ernaar uit om met jullie een reis te maken terug naar je bron, naar moeder aarde.

Tickets

  • Soundhealing & cacao ceremonie

    Zondag 23 april van 13 tot ongeveer 15 uur Live soundhealing met cacaoceremonie en healing touch. In de prachtige yurt in Soest.

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page