top of page

zo 03 sep

|

Locatie wordt later bepaald

Cacao ceremonie met soundhealing & Healing Touch: Indian Summer

Een mooi cadeautje voor jezelf om te landen, te zakken. De warme kleuren, de nazomerse geuren en de diepere klanken en vibraties nemen je mee in het loslaten en landen in jezelf. Wij hebben een nazomerse Cacao ceremonie met Soundhealing en Healing Touch die jou hierin meeneemt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cacao ceremonie met soundhealing &  Healing Touch: Indian Summer
Cacao ceremonie met soundhealing &  Healing Touch: Indian Summer

Tijd en locatie

03 sep 2023, 11:00 – 13:00

Locatie wordt later bepaald

Over het evenement

De nazomer is, wat ons betreft, nog mooier dan de zomer. Het is een ander gevoel en andere energie. Verstilling, gevoel van veiligheid maar ook een licht nostalgisch gevoel omdat de zomer, met alle dromen, drukte en herinneringen, ten einde loopt. Het mag indalen, verzachten.

Heb je behoefte aan een moment van stilstaan, een moment van verbinding met jezelf en de aarde, een moment van overgang en in het lichaam zakken?

Wij geven op zondag 3 september een mooie nazomerse Cacao Ceremonie met Soundhealing en Healing Touch die jou hierin begeleid. In de prachtige, ruime yurt in de bossen van Soest.

Een mooi cadeau voor jezelf! De warme kleuren, de nazomerse geuren en de diepere klanken en helende vibraties nemen je mee in stilstaan bij deze energetische overgang en het landen in jezelf.  

Tickets

  • Cacao & Klank 3 september

    Je hoeft de ticket niet mee te nemen of uit te printen. Wij werken op basis van donatie dit kan via een tikkie of contant geld, zie hiervoor ticketbeleid.

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page