top of page

Wanneer Online Fysiotherapie en hoe te starten

Doordat velen nu niet meer hun huis uit komen of mogen zijn allerlei hulpverleners aan het zoeken naar andere mogelijkheden om toch klaar te blijven staan voor mensen met klachten.


Heb je lichamelijke klachten maar kan of mag jij jouw huis niet uit?


Plan dan nu via www.alicedejong.com een Online Fysiotherapie afspraak in en de therapie start wanneer het ons beiden goed uitkomt, vanaf thuis.


Gelukkig stond online begeleiding al langer in de startblokken en hebben al veel cliënten een online oefenprogramma ontvangen van mij via Physitrack, het programma waardoor online therapie mogelijk is.


Wanneer gebruik maken van Online Fysiotherapie?


+ Als je niet weet waar de klachten vandaan komen: online vraaggesprek.

+ Adviezen met betrekking tot bewegen, houding en herstelbevorderend gedrag.

+ Persoonlijk oefenprogramma via de app: elk moment van de dag te bekijken.

+ Tips, technieken en adviezen met andere therapie attributen zoals: foamroller, yoga strip, cupping, handdoekrol, gewichtjes, dynaband enzovoorts. Hoe kan je de tools die in huis hebt creatief inzetten?

+ Als je wat persoonlijke begeleiding nodig hebt om de oefeningen ook echt te doen.

+ Als je inzicht, juiste informatie en adviezen nodig hebt over de klachten die jij ervaart.


Ik ben vooral een hands-on therapeut, met mijn handen en technieken bevorder ik soeplesse, mobiliteit en doorstroom in het lichaam zodat het lichaam zelf (sneller) kan herstellen. Tijdens de Online Fysiotherapie laat ik zien wat jij, en misschien iemand bij jouw thuis, kan doen om het lichaam ZELF soepeler, mobieler en vrijer te maken zodat het beter kan herstellen.


Lees hieronder de Engels-talige informatie voor cliënten die meer willen weten over de Online Fysiotherapie die Praktijk Flow Therapies vanaf nu aanbiedt.Comments


bottom of page