top of page

Afspraak maken

De praktijk biedt verschillende therapieën aan waar u specifiek voor kunt kiezen. Maar vaak wordt het tijdens de eerste intake duidelijk welke therapie vorm op dit moment het beste past voor optimaal herstel. Daarom kan je altijd kiezen voor 'eerste consult' als je nog niet precies weet of je holistische fysiotherapie, cranio sacraal therapie of osteopathie i.o nodig hebt. 

Hieronder kunt kan je direct een afspraak inplannen in de agenda.  Bent je hier voor het eerst of gaat het om een nieuwe klacht? Kies dan altijd voor een nieuwe afspraak, van een uur, geen vervolg afspraak. 

Flow_back treatment 1_edited.jpg

Wachtlijst

In verband met verandering in het werkrooster en veel aanmeldingen zou het kunnen zijn dat je wat langer moet wachten op een afspraak. Wilt u sneller advies of een behandeling, dan is het altijd mogelijk om een telefonisch consult te boeken bij Alice of een afspraak te maken bij Alice haar collega Rosan.

Bent je al onder behandeling en wilt je een nieuwe of vervolg afspraak? Neem dan contact op via de mail, app of eventueel telefonisch en Alice geeft de opties door. Ze probeert altijd plek vrij te houden voor bestaande cliënten door haar online agenda tijdelijk te 'blokkeren'. 

De behandelingen

bottom of page