top of page

Sun, 05 Feb

|

Soest

Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch

Het thema van deze keer is zuiveren.. Na de prachtige wintereditie in december, waarbij we juist naar binnen gingen, wordt het nu tijd om binnenin zuiveren. Opruimen, detoxen, reinigen.. zodat we vanuit onze eigen zuivere 'bodem' klaar te zijn om te ontkiemen, om de lente in te treden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch
Cacao ceremonie met soundhealing & healing touch

Time & Location

05 Feb 2023, 17:00 – 18:30

Soest, Soest, Nederland

About the event

Zondag 5 februari geven Yoka en Alice weer een soundhealing met cacao ceremonie en healing touch in de yurt te Soest. Met als thema: zuiveren.

Hoewel de winterse buien over ons land trekken gaan we ook alweer richting lente. Het is de tijd van de detox, de zuivering van lichaam en geest. Pure cacao bevat mineralen, anti-oxydanten en gezonde vetten. Het zorgt voor positieve energie. 

Samen met de trillingen en klanken van de soundhealing instrumenten kom je weer dichtbij jezelf, je gevoel en in een diepere laag van ontspanning. Voor degenen die het willen ervaren kunnen de klankschalen ook op het lichaam geplaatst worden! 

Ook is tijdens deze editie de healing touch speciaal met technieken waardoor jouw lichaam makkelijker afvalstoffen kan afvoeren en nog beter kan detoxen.  

Wij nemen je graag mee op deze verdiepende en ontspannende cacao & klank reis!

Het evenement is op basis van vrijwillige donatie.

Tickets

  • Soundhealing & Cacao 5 febr

    Cacao ceremonie met live soundhealing en healing touch 5 februari van 17 - 18:30 in de yurt in Soest.

    €0.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page